sâmbătă, 4 septembrie 2010

can dreams come true?


Dacă reușeam să îmi pun această întrebare cu câteva zile mai devreme, sunt total convinsă că făceam alianța perfectă cu negația. Dar uite că visele pot fi adevărate, în mare parte cel puțin. Sunt sigură că avem cu toții acele vise care prezintă o realitate fictivă, mult prea trasă de păr și mult prea idilică, care damn! orice-am face, nu am putea să o transpunem niciodată în viața reală. Acestea sunt visele pe care vrem să le păstrăm măcar ca trecut imaginar. Există însă și vise pe care vrei din tot sufletul să le suprimi și să uiți de existența lor. Și ghiciți ! Cine nu se pricepe absolut deloc la acest lucru? EU!
Încă sunt stupefiată de faptul că unul din visele ce ar trebui ignorate s-a îndeplinit! Da, la propriu! Da în viața reala! Viața MEA reală! Chiar dacă îți dorești să eviți lumea, nu ai scăpare! Pentru că lumea nu te evită pe tine!



P.S. Prietenii știu de ce:)):*!

2 comentarii:

  1. Am citit o carte despre cum poţi să-ţi îndeplineşti visele, în care metoda propusă de autor spunea aşa: dacă ai un vis, gândeşte-te la fiecare element din visul tău, trasează-l în minte ca şi cum l-ai vedea/avea/respira/ar fi real, doreşte-ţi să se îndeplinească cu toate simţurile, apoi nu te mai gândi la el. În curând acel ceva care ţi-l doreşti se va îndeplini! Cred că ce ai scris în articol e o experienţă care se încadrează în această "metodologie".

    Un "Bravooo!" pentru blog!

    RăspundețiȘtergere
  2. o sa incerc:> sper sa dea rezultate>:):))
    multumesc>:D<

    RăspundețiȘtergere